SanHe Ageung Tembok Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 8 Taun

Las Pvc Curtain

Pedaran pondok:

Bahan: PVC
Kandel: 1mm-4mm
Lebar: 200mm, 300mm, 400mm
Panjangna: 50m atanapi Adat
Kisaran suhu: -20 ℃ dugi ka 50
Warna: Beureum, Hideung, Abu-abu sareng sajabina
Pola: Polos, Ribbed


Detil Produk

Tanda Produk

Tirai strip PVC las dirancang pikeun ngajagaan individu tina radiasi ultraviolét, percikan, sareng spatter. Saé kanggo daérah patalimarga anu kedah diaksés sacara teratur tapi tetep peryogi panyalindungan. Perlindungan panon anu pantes masih kedah dianggo. Éta bakal ngabantosan ngajaga padamel ti daérah Las, Flash kaduruk sareng lampu UV.
Ngepak
Biasana urang ngepak barang ku kantong plastik saatos digulung 50m, teras dibungkus kana palét kanggo minuhan fasilitas transportasi. Kami ogé tiasa ngarancang kotak karton sareng kotak Non-fumigasi pikeun kabutuhan khusus pikeun nyegah karusakan ngalangkungan transportasi. Pikeun diménsi batin tina gulungan, standar kami nyaéta 150mm; urang ogé tiasa ngarancang pikeun kabutuhan anjeun.

ff

Pangiriman waktos
Éta gumantung kana jumlah pameseran konsumén, jumlah kaos kaki pabrik urang sareng jadwal produksi pesenan, sacara umum, pesenan tiasa dikirimkeun dina 15 dinten

Pamayaran
T / T atanapi L / C dina tetempoan jumlah ageung urutan
Naha anjeun tiasa ngalakukeun CO, Form E.Form F, Form A jsb?
Leres, urang tiasa ngalakukeun éta upami anjeun peryogi.

MOQ
Pikeun ukuran saham, MOQ tiasa janten 50 KGS, tapi biaya harga unit sareng biaya pengiriman tina orde alit bakal langkung luhur, upami anjeun hoyong lebar khusus, panjang, MOQ nyaéta 500 KGS pikeun tiap ukuran.

Jasa anu kami nyayogikeun
Kami tiasa nyayogikeun pamotongan, pamasangan aksesoris sareng jasa sanés.

Kumaha pabrik urang ngalakukeun ngeunaan kontrol kualitas?
Pagawe urang salawasna ngagantungkeun pentingna pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti dugi ka akhir. Jurusan Kontrol Kualitas khusus jawab kualitas mariksa dina unggal prosés. Sateuacan pangiriman, kami bakal ngirimkeun gambar produk sareng video anjeun, atanapi anjeun tiasa sumping kami ngagaduhan kualitas mariksa ku nyalira, atanapi ku organisasi inspeksi pihak katilu anu dihubungi ku pihak anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras: