SanHe Ageung Tembok Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 8 Taun

Lambaran Karét Busa

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan SBR / EPDM / NBR
Warna Hideung, Beureum, Biru, Héjo, Abu-abu sareng sajabina
Kapadetan 0,7g / cm3
Teu karasa 30 ± 5 Shore A
Kakuatan regangan 3-5MPa
Elongasi 200%
Suhu ngagawekeun -20 ℃ -90 ℃
Ukuranna Kandel: 1mm - 50mm Lebar: 0,5m, 1m, 1.2m. Éta tiasa disayogikeun. Panjangna: 2m, 5m, 10m sareng sajabina. Éta tiasa disaluyukeun. Ukuran potong khusus
Fitur
  1. SBR: Résistansi anu hadé tina abrasi, suhu luhur, sepuh.
  2. NBR: Résistansi anu saé pikeun kaseueuran jinis minyak.
  3. EPDM: Lalawanan anu saé pikeun Ozon, Keton, Asam, Cai Panas / Tiis.
  4. Gampang dibersihkeun.
Aplikasi 1. Sora sareng Geter insulasi.2. Tikar bantalan.3. Pakéan gasketing umum jsb.
Pakét Dina gulungan pilem plastik luar, teras palét kai. Urang ogé tiasa ngarangkep numutkeun sarat anjeun.

Waktos pangiriman
Éta gumantung kana jumlah pameseran konsumén, jumlah kaos kaki pabrik urang sareng jadwal produksi pesenan, sacara umum, pesenan tiasa dikirimkeun dina 15 dinten

Pamayaran
T / T atanapi L / C dina tetempoan jumlah ageung urutan
Naha anjeun tiasa ngalakukeun CO, Form E.Form F, Form A jsb?
Leres, urang tiasa ngalakukeun éta upami anjeun peryogi.

MOQ
Pikeun ukuran saham, MOQ tiasa janten 50 KGS, tapi biaya harga unit sareng biaya pengiriman tina orde alit bakal langkung luhur, upami anjeun hoyong lebar khusus, panjang, MOQ nyaéta 500 KGS pikeun tiap ukuran.

2345_image_file_copy_20 2345_image_file_copy_19
Jasa anu kami nyayogikeun
Kami tiasa nyayogikeun pamotongan, pamasangan aksesoris sareng jasa sanés.

Kumaha pabrik urang ngalakukeun ngeunaan kontrol kualitas?
Pagawe urang salawasna ngagantungkeun pentingna pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti dugi ka akhir. Jurusan Kontrol Kualitas khusus jawab kualitas mariksa dina unggal prosés. Sateuacan pangiriman, kami bakal ngirimkeun gambar produk sareng video anjeun, atanapi anjeun tiasa sumping kami ngagaduhan kualitas mariksa ku nyalira, atanapi ku organisasi inspeksi pihak katilu anu dihubungi ku pihak anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras: