SanHe Ageung Tembok Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 8 Taun

Gorden Jalur Anti Serangga PVC

Pedaran pondok:

Bahan: PVC
Kandel: 1mm-4mm
Lebar: 200mm, 300mm, 400mm
Panjangna: 50m atanapi Adat
Kisaran suhu: -20 ℃ dugi ka 50
Warna: Biru jelas, Transparan….
Pola: Polos, Ribbed


Detil Produk

Tanda Produk

Konéng "ANTI INSECT" Jalur Pintu PVC Tirai solusi anu paling saé pikeun masalah Asupkeun Hama Serangga / Polutan Udara / Baktéri dina gedong anjeun.
Perlindungan tina Noise, Panas, Kalembaban lebet ka tempat anjeun.
Strip panto PVC "ANTI INSECT" Konéng ngirangan daya tarik serangga sareng sumber manuk dina sisi sanés strip.
Serangga buktina strip témbok PVC didamel nganggo bahan panolak anu dirumuskeun khusus anu ngahalangan serangga sareng manuk.

Ngepak
Biasana urang ngepak barang ku kantong plastik saatos digulung 50m, teras dibungkus kana palét kanggo minuhan fasilitas transportasi. Kami ogé tiasa ngarancang kotak karton sareng kotak Non-fumigasi pikeun kabutuhan khusus pikeun nyegah karusakan ngalangkungan transportasi. Pikeun diménsi batin tina gulungan, standar kami nyaéta 150mm; urang ogé tiasa ngarancang pikeun kabutuhan anjeun.

Anti-Insect PVC Strip Curtains Anti-Insect PVC Strip Curtains

Waktos pangiriman
Éta gumantung kana jumlah pameseran konsumén, jumlah kaos kaki pabrik urang sareng jadwal produksi pesenan, sacara umum, pesenan tiasa dikirimkeun dina 15 dinten
Ladenan anu kami sediakan:
Kami tiasa nyayogikeun pamotongan, pamasangan aksesoris sareng jasa sanés.

Pamayaran
T / T atanapi L / C dina tetempoan jumlah ageung urutan

MOQ
Pikeun ukuran saham, MOQ tiasa janten 50 KGS, tapi biaya harga unit sareng biaya pengiriman tina orde alit bakal langkung luhur, upami anjeun hoyong lebar khusus, panjang, MOQ nyaéta 500 KGS pikeun tiap ukuran.

Naha anjeun tiasa ngalakukeun CO, Form E.Form F, Form A jsb?
Leres, urang tiasa ngalakukeun éta upami anjeun peryogi.

Kumaha pabrik urang ngalakukeun ngeunaan kontrol kualitas?
Pagawe urang salawasna ngagantungkeun pentingna pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti dugi ka akhir. Jurusan Kontrol Kualitas khusus jawab kualitas mariksa dina unggal prosés. Sateuacan pangiriman, kami bakal ngirimkeun gambar produk sareng video anjeun, atanapi anjeun tiasa sumping kami ngagaduhan kualitas mariksa ku nyalira, atanapi ku organisasi inspeksi pihak katilu anu dihubungi ku pihak anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras: