SanHe Ageung Tembok Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 8 Taun

TPE

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan TPE
Warna Hideung, Beureum, Biru, Héjo, Abu-abu sareng sajabina
Kapadetan 1.3g / cm3
Teu karasa 65±5 Shore A
Kakuatan regangan 5MPa
Elongasi 300%
Suhu ngagawekeun -20 ℃ - 70 ℃
Ukuranna Kandel: 3mm - 8mm Lebar: 1m, 1.2m, 1.5m Éta tiasa ngarobih. Panjang: 5m, 10m sareng sajabina. Éta tiasa disaluyukeun. Ukuran potong khusus
Fitur
  1. Perlindungan Lingkungan Tinggi
    2. Kalenturan Tinggi sareng Ketahanan
    3. Résistansi Cai
    4. Pasipatan Insulasi Listrik Anu Saé
  2. Henteu bau sareng Non-toksik
  3. Dicuci sareng gampang dijaga
  4. Eusi PAHs Lemah
Aplikasi 1. Pamakéan jero rohangan.2. Area Publik (Hotel, Bandara, Rumah Sakit.) 3. Inkulasi dipénta kaayaan jsb
Pakét Dina gulungan pilem plastik luar, teras palét kai. Urang ogé tiasa ngarangkep numutkeun sarat anjeun.

Waktos pangiriman
Éta gumantung kana jumlah pameseran konsumén, jumlah kaos kaki pabrik urang sareng jadwal produksi pesenan, sacara umum, pesenan tiasa dikirimkeun dina 15 dinten

Pamayaran
T / T atanapi L / C dina tetempoan jumlah ageung urutan
Naha anjeun tiasa ngalakukeun CO, Form E.Form F, Form A jsb?
Leres, urang tiasa ngalakukeun éta upami anjeun peryogi.

TPE TPE011

MOQ
Pikeun ukuran saham, MOQ tiasa janten 50 KGS, tapi biaya harga unit sareng biaya pengiriman tina orde alit bakal langkung luhur, upami anjeun hoyong lebar khusus, panjang, MOQ nyaéta 500 KGS pikeun tiap ukuran.

Jasa anu kami nyayogikeun
Kami tiasa nyayogikeun pamotongan, pamasangan aksesoris sareng jasa sanés.

Kumaha pabrik urang ngalakukeun ngeunaan kontrol kualitas?
Pagawe urang salawasna ngagantungkeun pentingna pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti dugi ka akhir. Jurusan Kontrol Kualitas khusus jawab kualitas mariksa dina unggal prosés. Sateuacan pangiriman, kami bakal ngirimkeun gambar produk sareng video anjeun, atanapi anjeun tiasa sumping kami ngagaduhan kualitas mariksa ku nyalira, atanapi ku organisasi inspeksi pihak katilu anu dihubungi ku pihak anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras: