SanHe Ageung Tembok Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 8 Taun

Panyimpenan Tiis / Mesin Pembekuan / Kulkas Kulkas Jalur PVC

Pedaran pondok:

Bahan: PVC
Kandel: 1mm-4mm
Lebar: 200mm, 300mm, 400mm atanapi adat
Panjangna: 50m atanapi Adat
Kisaran suhu: -40 ℃ dugi ka 50
Warna: Transparan, Batal biru, Koneng, Jeruk sareng sajabina
Pola: Polos, Ribbed


Detil Produk

Tanda Produk

Tirai strip Polar PVC tetep lemes pisan sanajan dina 40 ° Celsius handapeun nol, ngamungkinkeun gampang ngalirkeun jalma, kendaraan sareng barang sareng sacara efektif nyegah kaleungitan hawa tiis. Lambar PVC Polar mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngahémat listrik sabab henteu ngandung drive listrik. Tirai panto kutub henteu ngagaduhan komponén tindakan sareng henteu ngahasilkeun noise nalika jasa. Jalur keren parantos didesain tina pangalaman pasar sareng parantos kabuktosan dina tés mandiri dugi ka 50% biaya énergi, bari ngabantosan kabinet écéran ritel minuhan kadali suhu anu sah.

Area Aplikasi
* Nyimpen tiis
* Lawang panto didinginkan
* Lemari Chiller
* Kamar tiis

Paking: Biasana urang ngepak barang ku kantong plastik saatos digulung ku 50m, teras dibungkus kana palét kanggo minuhan fasilitas transportasi. Kami ogé tiasa ngarancang kotak karton sareng kotak Non-fumigasi pikeun kabutuhan khusus pikeun nyegah karusakan ngalangkungan transportasi. Pikeun diménsi batin tina gulungan, standar kami nyaéta 150mm; urang ogé tiasa ngarancang pikeun kabutuhan anjeun.

Aplikasi
Tirai strip PVC tingkat Polar mangrupikeun pilihan pikeun neundeun Tiis, panto panto anu didinginkan, Éster-Kontra, Lemari Chiller, Kamar Tiis sareng kaayaan kulkas anu paling récéh. Biasana 50% tindih, rail stainless steel tetep & kait dina strip - naha 200 x 2mm atanapi 300 x 3mm.

Cold Storage / Freezer / Refrigeration PVC Strip Curtains Cold Storage / Freezer / Refrigeration PVC Strip Curtains

Gaya
Kami gaduh dua gaya tirai strip PVC, Lemes, sareng Double Ribbed. Tirai panto anu dianggo gumantung kana aplikasi. Jalur PVC nganggo ribbing anu diangkat dina dua sisi aya kasadiaan ningkat durability anu ngamungkinkeun aranjeunna tahan pangaruh anu sering diulang tina lalu lintas anu beurat sapertos treuk forklift.

Waktos pangiriman
Éta gumantung kana kuantitas pameseran konsumén, jumlah kaos kaki pabrik urang sareng jadwal produksi pesenan, sacara umum, pesenan tiasa dikirimkeun dina 15 dinten.

MOQ
Pikeun ukuran saham, MOQ tiasa janten 50 KGS, tapi biaya harga unit sareng biaya pengiriman tina orde alit bakal langkung luhur, upami anjeun hoyong lebar khusus, panjang, MOQ nyaéta 500 KGS pikeun tiap ukuran.

Pamayaran
T / T atanapi L / C dina tetempoan jumlah ageung urutan

Naha anjeun tiasa ngalakukeun CO, Form E.Form F, Form A jsb?
Leres, urang tiasa ngalakukeun éta upami anjeun peryogi.

Kumaha pabrik urang ngalakukeun ngeunaan kontrol kualitas?
Pagawe urang salawasna ngagantungkeun pentingna pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti dugi ka akhir. Jurusan Kontrol Kualitas khusus jawab kualitas mariksa dina unggal prosés. Sateuacan pangiriman, kami bakal ngirimkeun gambar produk sareng video anjeun, atanapi anjeun tiasa sumping kami ngagaduhan kualitas mariksa ku nyalira, atanapi ku organisasi inspeksi pihak katilu anu dihubungi ku pihak anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras: