SanHe Ageung Tembok Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 8 Taun
  • About_us

tentang Kami

wilujeng sumping

Sanhe Great Wall Impor sareng Export Trade Co., Ltd didirikeun taun 2012. Perusahaan perenahna antara Beijing sareng Tianjin, sakitar 40 kilométer ti Bandara Beijing. Posisi geografis unik, lokasina langkung unggul sareng angkotna merenah. Kami mangrupikeun panyayogi profesional pikeun sababaraha produk Plastik sareng Karét. Kami ngagaduhan hak ngekspor barang sareng urang gaduh 8 taun pamekaran sareng pangalaman produksi. Diekspor ka langkung ti 10 nagara, sapertos Karajaan Inggris, Swédia, Perancis, Polandia, Rusia, Amérika, Brasil, Chili, Uruguay, Australia, Koréa Kidul, Singapura, Malaysia, Thailand, India sareng sajabina.

 

maca deui

Warta & Kajadian

kana urang
maca deui

Sértipikasi

ngahargaan
  • CNAS certificate
  • Eurofinscertificate