SanHe Ageung Tembok Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 8 Taun

Lambaran Karét FKM

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan Viton
Warna Hideung, Beureum, Biru, Abu-abu sareng sajabina
Kapadetan 2.0g / cm3
Teu karasa 70 ± 5 Shore A
Kakuatan regangan 8MPa
Elongasi 200% - 300%
Suhu ngagawekeun -40 ℃ - 240 ℃
Ukuranna Kandel: 1mm - 10mm Lebar: 1m, 1.2m, 1.5m, 2m. Éta tiasa disayogikeun. Panjangna: 5m, 10m sareng sajabina. Éta tiasa ngarobih. Ukuran potong custom
Fitur
  1. Résistansi suhu luhur
    2. Kalenturan Tinggi
    3. Résistansi Cai
    4. Pasipatan Insulasi Listrik Anu Saé
    5. Asid Sareng Résistansi Alkali

6. Anti-UV

Aplikasi 1. Sadia pikeun gasket, segel, o-ring, mesin cuci.2. Pikeun dianggo dina kaayaan suhu anu handap sareng luhur.3. Pikeun dianggo dina industri kimia.
Pakét Dina gulungan pilem plastik luar, teras palét kai. Urang ogé tiasa ngarangkep numutkeun sarat anjeun.

Waktos pangiriman
Éta gumantung kana jumlah pameseran konsumén, jumlah kaos kaki pabrik urang sareng jadwal produksi pesenan, sacara umum, pesenan tiasa dikirimkeun dina 15 dinten

Pamayaran
T / T atanapi L / C dina tetempoan jumlah ageung urutan
Naha anjeun tiasa ngalakukeun CO, Form E.Form F, Form A jsb?
Leres, urang tiasa ngalakukeun éta upami anjeun peryogi.

MOQ
Pikeun ukuran saham, MOQ tiasa janten 50 KGS, tapi biaya harga unit sareng biaya pengiriman tina orde alit bakal langkung luhur, upami anjeun hoyong lebar khusus, panjang, MOQ nyaéta 500 KGS pikeun tiap ukuran.

Jasa anu kami nyayogikeun
Kami tiasa nyayogikeun pamotongan, pamasangan aksesoris sareng jasa sanés.

Kumaha pabrik urang ngalakukeun ngeunaan kontrol kualitas?
Pagawe urang salawasna ngagantungkeun pentingna pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti dugi ka akhir. Jurusan Kontrol Kualitas khusus jawab kualitas mariksa dina unggal prosés. Sateuacan pangiriman, kami bakal ngirimkeun gambar produk sareng video anjeun, atanapi anjeun tiasa sumping kami ngagaduhan kualitas mariksa ku nyalira, atanapi ku organisasi inspeksi pihak katilu anu dihubungi ku pihak anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras: