SanHe Ageung Tembok Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 8 Taun

Tentang Kami

 SAHA KAMI

Sanhe Great Wall Impor sareng Ékspor Trade Co., Ltd didirikeun taun 2012.

Perusahaan perenahna antara Beijing sareng Tianjin, sakitar 40 kilométer jauhna ti Bandara Beijing. Posisi géografis unik, lokasina langkung unggul sareng angkutanna merenah.

Kami supplier propésional sababaraha produk Plastik sareng Karét.

Kami gaduh hak ékspor barang sareng kami gaduh 8 taun pamekaran sareng pangalaman produksi. Diekspor ka langkung ti 10 nagara, sapertos Karajaan Inggris, Swédia, Perancis, Polandia, Rusia, Amérika, Brasil, Chili, Uruguay, Australia, Koréa Kidul, Singapura, Malaysia, Thailand, India sareng sajabina.

NAON WE LAKU

Produk utama kami nyaéta langsir strip PVC, lambar lemes PVC, Lembar Karét Berkualitas Tinggi, sapertos lambaran karét Silikon, lambaran karét Viton (FKM), lambaran karét busa, Selang Karét sareng tikar lantai anti-slip

Upami anjeun ngagaduhan produk anyar kanggo dipésér, kami ogé tiasa ngabantosan anjeun milarian di pasar, éta bakal ngabantosan anjeun ngahémat waktos sareng énergi pikeun milarian di Cina.

Upami anjeun ngagaduhan produk sanés ti pemasok sanés kanggo ngintun babarengan sareng barang-barang kami dina hiji wadah, kami bakal janten kerjasama pikeun anjeun sareng kontak sareng supplier anjeun anu positip.

NAON TARGET KAMI

Kami salawasna daék nyayogikeun produk anu langkung saé sareng jasa anu langkung saé pikeun unggal palanggan. Kapuasan anjeun ngungudag kami pangbadagna. Sareng kami parantos badé ngimpikeun impian urang.

Production Line 9
Production Line 11

NAHA MILIH KAMI

Kami gaduh filsafat manajemén kelas hiji, staf kualitas luhur, mitra produksi kualitas, kualitas anu alus sareng kredibilitas, bakal masihan anjeun jujur ​​sareng dipercaya, nilai pikeun kejutan artos! Sanhe Great Wall Impor sareng Ékspor Trade Co., Ltd mangrupikeun pasangan anu terpercaya anjeun salamina. Ngagunakeun produk kami bakal ngajadikeun anjeun kapuasan!

1. kualitas luhur
2. Harga anu wajar
3. Dina waktos pangiriman
4. Palayanan luhur
5. jasa saatos-jualan Alus

aboutus1