SanHe Ageung Tembok Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 8 Taun

Warta

  • Kumaha carana milih korden strip PVC?

    Suhu normal, urang nyarankeun Gorden strip PVC Standar. Suhu handap, urang nyarankeun Polar PVC strip langsir. Dina bengkel, kami nyarankeun Las las hordeng PVC. Di gudang, kami nyarankeun hordeng strip Ribbed PVC. Kanggo langkung kapilih, mangga kontak kami. Kagunaan umum sareng Mangpaat Jalur PVC ...
    Maca deui
  • Panerapan PVC

    PVC mangrupikeun termoplastik tujuan umum pangpayunna sareng ngagaduhan rupa-rupa aplikasi. Ayeuna mangrupikeun jinis produk plastik kadua anu kadua pikeun poliétilén kapadetan handap. Produk tiasa dibagi kana produk keras sareng produk lemes: Aplikasi pangbadagna produk keras nyaéta pip ...
    Maca deui
  • Naon Polyvinyl Chloride (PVC), sareng Naon Dianggo na?

    Polivinil Klorida (PVC) mangrupikeun polimér termoplastik anu paling sering dianggo di dunya (gigireun ngan ukur sababaraha plastik anu langkung seueur dianggo sapertos PET sareng PP). Éta mangrupikeun plastik anu alami bodas sareng rapuh (sateuacan ditambahan palastik) palastik. PVC parantos langkung lami tibatan kaseueuran palastik ...
    Maca deui