SanHe Ageung Tembok Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 8 Taun

Produk

  • Cold Storage / Freezer / Refrigeration PVC Strip Curtains

    Panyimpenan Tiis / Mesin Pembekuan / Kulkas Kulkas Jalur PVC

    Bahan: PVC
    Kandel: 1mm-4mm
    Lebar: 200mm, 300mm, 400mm atanapi adat
    Panjangna: 50m atanapi Adat
    Kisaran suhu: -40 ℃ dugi ka 50
    Warna: Transparan, Batal biru, Koneng, Jeruk sareng sajabina
    Pola: Polos, Ribbed

  • Standard / Transparent / Clear / Common PVC Strip Curtains

    Standar / Transparan / Jelas / Langsing Jalur PVC Strip

    Bahan: PVC
    Kandel: 1mm-4mm
    Lebar: 200mm, 300mm, 400mm
    Panjangna: 50m atanapi Adat
    Kisaran suhu: -20 ℃ dugi ka 50
    Warna: Tirus Jalur PVC Serangga Amér sayogi dina warna Konéng sareng Oranyeu. Ieu mangrupikeun hiji-hijina warna anu aya dina buktina serangga. Éta ngaluarkeun lampu khusus anu ngusir serangga.
    Pola: Polos, Ribbe

  • Welding Pvc Curtain

    Las Pvc Curtain

    Bahan: PVC
    Kandel: 1mm-4mm
    Lebar: 200mm, 300mm, 400mm
    Panjangna: 50m atanapi Adat
    Kisaran suhu: -20 ℃ dugi ka 50
    Warna: Beureum, Hideung, Abu-abu sareng sajabina
    Pola: Polos, Ribbed

  • Anti-Insect PVC Strip Curtains

    Gorden Jalur Anti Serangga PVC

    Bahan: PVC
    Kandel: 1mm-4mm
    Lebar: 200mm, 300mm, 400mm
    Panjangna: 50m atanapi Adat
    Kisaran suhu: -20 ℃ dugi ka 50
    Warna: Biru jelas, Transparan….
    Pola: Polos, Ribbed

  • TPE

    TPE

    Bahan TPE Warna Hideung, Beureum, Biru, Héjo, Abu-abu sareng sajabana Kapadetan 1.3g / cm3 karasa 65 ± 5 Shore Kakuatan Tarik 5MPa Elongation 300% Suhu kerja -20 ℃ - 70 ℃ Ukuran Kandel: 3mm - 8mm Lebar: 1m, 1.2 m, 1,5m. Éta tiasa ngarobih. Panjang: 5m, 10m sareng sajabina. Éta tiasa disaluyukeun. Ukuran potong Custom Fitur Perlindungan Lingkungan Tinggi 2. Kalenturan Tinggi sareng Ketahanan 3. Résistansi Cai 4. Pasipatan Éléktrik Listrik Henteu bau sareng Non-toksik Dicuci sareng gampang mainta ...
  • Silicone Rubber Sheet

    Lambaran Karét Silikon

    Bahan Warna Silikon Transparan, hideung, beureum, héjo sareng saterasna Kapadetan 1,25 g / cm3 karasa 65 ± 5 Shore Kakuatan Tarik 6 MPa Elongation 300% Suhu damel -40 ℃ - 200 ℃ Ukuran Kandel: 1mm - 10mm Lebar: 1m, 1.2m , 1,5m, 2m. Éta tiasa disaluyukeun. Panjangna: 5m, 10m, 20m sareng sajabana. Éta tiasa ngaropea. Ukuran potong khusus Fitur Résistansi suhu luhur 2. Kalenturan Tinggi 3. Résistansi Cai 4. Pasipatan Insulasi Listrik Alus 5. Asam Sareng Alkali Résistansi Appl ...
  • NR Rubber Sheet

    NR Lambaran Karét

    Bahan karét Pengetahuan Alam, Warna Latex Hideung, Beureum, Tan sareng sajabana Kapadetan 1.0 - 1.1 g / cm3 karasa 45 ± 5 Shore Kakuatan Tarik 15 - 20 MPa Elongation 400% - 600% Suhu kerja -40 ℃ -70 ℃ Ukuran Kandel: 1mm - 10mm Lebar: 1m, 1.2m, 1.5m, 2m. Éta tiasa disayogikeun. Panjangna: 5m, 10m sareng sajabina. Éta tiasa disayogikeun. Ukuran potongan custom Fitur 1. Éksénsi Tarik Kuat Tarik sareng Perpanjangan 2. Kalenturan Tinggi sareng Ketahanan 3. Résistansi Cai 4. Alus Isolasi Listrik Leres ...
  • Foam Rubber Sheet

    Lambaran Karét Busa

    Bahan SBR / EPDM / NBR Warna Hideung, Beureum, Biru, Héjo, Abu-abu sareng sajabana Kapadetan 0.7g / cm3 karasa 30 ± 5 Daya kakuatan Tensile 3-5MPa Elongation 200% Suhu kerja -20 ℃ -90 ℃ Ukuran Kandel: 1mm - 50mmWidth: 0,5m, 1m, 1.2m. Éta tiasa disaluyukeun. Panjang: 2m, 5m, 10m sareng sajabina. Éta tiasa disayogikeun. Ukuran potong khusus Fitur SBR: résistansi Alus tina abrasi, suhu luhur, sepuh. NBR: Résistansi anu saé pikeun kaseueuran jinis minyak. EPDM: Résistansi anu hadé pikeun Ozon, Keton, Asam, Panas / Co ...
  • FKM Rubber Sheet

    Lambaran Karét FKM

    Bahan Viton Warna Hideung, Beureum, Bulao, Abu-abu sareng sajabana Kapadetan 2.0g / cm3 karasa 70 ± 5 Shore A kakuatan Tarik 8MPa Elongation 200% - 300% Suhu damel -40 ℃ - 240 ℃ Ukuran Kandel: 1mm - 10mm Lebar: 1m, 1.2m, 1.5m, 2m. Éta tiasa disaluyukeun. Panjang: 5m, 10m sareng sajabina. Éta tiasa disayogikeun. Ukuran potong khusus Fitur Résistansi suhu tinggi 2. Kalenturan Tinggi 3. Résistansi Cai 4. Sipat Éléktrik Éléktronik Alus 5. Résistansi Asam Sareng Alkali 6. Aplikasi Anti-UV ...
  • Dredging Hose

    Selang Ngeruk

    ID2 ″ dugi ka 20 ″ sayogi Inner tube: Serat sintétik / NBR / EPDM, numutkeun ka medium anu sanés. Penguatan: serat benang katun serat benang tinggi nganggo kawat hélik 1 ditutupan Cover: abrasi sareng sepuh tahan karét sintétik Kisaran suhu: -20 dugi ka +85 derajat kalayan udara atanapi jasa cai Aplikasi: éta cocog pikeun pompa cai, nyeuseup cai walungan sareng ngaleupaskeun , irigasi lapangan dianggo Bagian No. Ukuran IDWPBP Cord Layer Max Length Weight dash Inci mm Bar Psi ...