SanHe Ageung Tembok Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 8 Taun

Standar / Transparan / Jelas / Langsing Jalur PVC Strip

Pedaran pondok:

Bahan: PVC
Kandel: 1mm-4mm
Lebar: 200mm, 300mm, 400mm
Panjangna: 50m atanapi Adat
Kisaran suhu: -20 ℃ dugi ka 50
Warna: Tirus Jalur PVC Serangga Amér sayogi dina warna Konéng sareng Oranyeu. Ieu mangrupikeun hiji-hijina warna anu aya dina buktina serangga. Éta ngaluarkeun lampu khusus anu ngusir serangga.
Pola: Polos, Ribbe


Detil Produk

Tanda Produk

Tirai strip palastik vinil jelas gaduh transparansi anu saé. Éta tiasa ngeureunkeun leungitna hawa tiis atanapi hawa haneut sacara épéktip sareng nyegah serangan lebu sareng ultraviolét. Tirai strip PVC ogé ngirangan nilai dB tina noise, ngahambat noise tina panyebaran sareng polusi noise. Nalika dianggo salaku layar partisi, aranjeunna nyiptakeun kompartemen multifungsi (lapangan operasi, kantor sareng kamar) tanpa nyandak rohangan naon waé, mastikeun pemanfaatan ruang paling épéktip sareng ningkatkeun kanyamanan dina rohangan operasi sareng produktivitas.

Ngepak
Biasana urang ngepak barang ku kantong plastik saatos digulung 50m, teras dibungkus kana palét kanggo minuhan fasilitas transportasi. Kami ogé tiasa ngarancang kotak karton sareng kotak Non-fumigasi pikeun kabutuhan khusus pikeun nyegah karusakan ngalangkungan transportasi. Pikeun diménsi batin tina gulungan, standar kami nyaéta 150mm; urang ogé tiasa ngarancang pikeun kabutuhan anjeun.

Waktos pangiriman
Éta gumantung kana jumlah pameseran konsumén, jumlah kaos kaki pabrik urang sareng jadwal produksi pesenan, sacara umum, pesenan tiasa dikirimkeun dina 15 dinten

Pamayaran
T / T atanapi L / C dina tetempoan jumlah ageung urutan
Naha anjeun tiasa ngalakukeun CO, Form E.Form F, Form A jsb?
Leres, urang tiasa ngalakukeun éta upami anjeun peryogi.

blue transparent 46D01AC9E11A19BABFCB904421A6FBDA

MOQ
Pikeun ukuran saham, MOQ tiasa janten 50 KGS, tapi biaya harga unit sareng biaya pengiriman tina orde alit bakal langkung luhur, upami anjeun hoyong lebar khusus, panjang, MOQ nyaéta 500 KGS pikeun tiap ukuran.

Jasa anu kami nyayogikeun
Kami tiasa nyayogikeun pamotongan, pamasangan aksesoris sareng jasa sanés.

Kumaha pabrik urang ngalakukeun ngeunaan kontrol kualitas?
Pagawe urang salawasna ngagantungkeun pentingna pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti dugi ka akhir. Jurusan Kontrol Kualitas khusus jawab kualitas mariksa dina unggal prosés. Sateuacan pangiriman, kami bakal ngirimkeun gambar produk sareng video anjeun, atanapi anjeun tiasa sumping kami ngagaduhan kualitas mariksa ku nyalira, atanapi ku organisasi inspeksi pihak katilu anu dihubungi ku pihak anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras: