SanHe Ageung Tembok Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 8 Taun

NR Lambaran Karét

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan Karét alam, Latéx
Warna Hideung, Beureum, Tan sareng sajabina
Kapadetan 1,0 - 1,1 g / cm3
Teu karasa 45 ± 5 Shore A
Kakuatan regangan 15 - 20 MPa
Elongasi 400% - 600%
Suhu ngagawekeun -40 ℃ -70 ℃
Ukuranna Kandel: 1mm - 10mm Lebar: 1m, 1.2m, 1.5m, 2m. Éta tiasa disayogikeun. Panjangna: 5m, 10m sareng sajabina. Éta tiasa ngarobih. Ukuran potong custom
Fitur 1. Kuat Tensile Kakuatan sareng Elongation
2. Kalenturan Tinggi sareng Ketahanan
3. Résistansi Cai
4. Pasipatan Insulasi Listrik Anu Saé
Aplikasi 1. Lega dianggo salaku lapisan karét abrasive.2. Pikeun dipaké pikeun motong gasket, sealing strip sareng O-ring.
Pakét Dina gulungan pilem plastik luar, teras palét kai. Urang ogé tiasa ngarangkep numutkeun sarat anjeun.

Waktos pangiriman
Éta gumantung kana jumlah pameseran konsumén, jumlah kaos kaki pabrik urang sareng jadwal produksi pesenan, sacara umum, pesenan tiasa dikirimkeun dina 15 dinten

Pamayaran
T / T atanapi L / C dina tetempoan jumlah ageung urutan
Naha anjeun tiasa ngalakukeun CO, Form E.Form F, Form A jsb?
Leres, urang tiasa ngalakukeun éta upami anjeun peryogi.

MOQ
Pikeun ukuran saham, MOQ tiasa janten 50 KGS, tapi biaya harga unit sareng biaya pengiriman tina orde alit bakal langkung luhur, upami anjeun hoyong lebar khusus, panjang, MOQ nyaéta 500 KGS pikeun tiap ukuran.

NR Rubber Sheet01 NR Rubber Sheet02
Jasa anu kami nyayogikeun
Kami tiasa nyayogikeun pamotongan, pamasangan aksesoris sareng jasa sanés.

Kumaha pabrik urang ngalakukeun ngeunaan kontrol kualitas?
Pagawe urang salawasna ngagantungkeun pentingna pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti dugi ka akhir. Jurusan Kontrol Kualitas khusus jawab kualitas mariksa dina unggal prosés. Sateuacan pangiriman, kami bakal ngirimkeun gambar produk sareng video anjeun, atanapi anjeun tiasa sumping kami ngagaduhan kualitas mariksa ku nyalira, atanapi ku organisasi inspeksi pihak katilu anu dihubungi ku pihak anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras: