SanHe Ageung Tembok Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 8 Taun

Selang Karét

  • Dredging Hose

    Selang Ngeruk

    ID2 ″ dugi ka 20 ″ sayogi Inner tube: Serat sintétik / NBR / EPDM, numutkeun ka medium anu sanés. Penguatan: serat benang katun serat benang tinggi nganggo kawat hélik 1 ditutupan Cover: abrasi sareng sepuh tahan karét sintétik Kisaran suhu: -20 dugi ka +85 derajat kalayan udara atanapi jasa cai Aplikasi: éta cocog pikeun pompa cai, nyeuseup cai walungan sareng ngaleupaskeun , irigasi lapangan dianggo Bagian No. Ukuran IDWPBP Cord Layer Max Length Weight dash Inci mm Bar Psi ...