SanHe Ageung Tembok Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 8 Taun

Taros Kami

SanHe Ageung Tembok Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Alamat

Kuloneun XianRen Street, Industri New Park, SanHe, HeBei, Cina.

Telepon

0086-316-3157501

0086-316-3156030

Whatsapp

0086-13613165835

0086-18131637663

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami