SanHe Ageung Tembok Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 8 Taun

Kumaha carana milih korden strip PVC?

Suhu normal, urang nyarankeun Gorden strip PVC Standar.

Suhu handap, urang nyarankeun Polar PVC strip langsir.

Dina bengkel, kami nyarankeun Las las hordeng PVC.

Di gudang, kami nyarankeun hordeng strip Ribbed PVC.

Kanggo langkung kapilih, mangga kontak kami.

Kagunaan sareng Mangpaat Langsing Jalur PVC
Upami anjeun kantos damel di dapur, gudang, atanapi pabrik, panginten anjeun tiasa ningal langsir PVC di alam liar. Upami anjeun henteu acan damel di tempat-tempat ieu, anjeun panginten tiasa mendakanana di tempat-tempat sanés, sapertos freezer walk-in di sababaraha toko bahan makanan, sababaraha lawang réstoran atanapi palang, atanapi sajumlah lokasi sanés. Tirai strip PVC dianggo dina sababaraha tempat anu béda-béda. Aranjeunna dimanfaatkeun kusabab sababaraha alesan, sareng nawiskeun seueur manpaat. Upami anjeun henteu yakin naha éta bakal nguntungkeun anjeun di tempat bisnis atanapi padamelan, parios kursus kacilakaan ieu dina langsir strip PVC pikeun langkung seueur.

Kagunaan umum sareng Lokasi pikeun Gorden Jalur PVC
Tirai strip PVC biasana dianggo pikeun pipisahan antara dua daérah. Naha éta dua daérah mangrupikeun departemén anu béda dina gudang, daérah anu tiis sareng daérah suhu kamar (sapertos dina fasilitas produksi pangan), atanapi di lebet / luar, tirai strip PVC nawiskeun manpaat pikeun ngamungkinkeun efisiensi panto kalayan merenah henteu kedah muka atanapi nutup éta. Tirai strip PVC sering dianggo dina muatan darmaga pikeun nyegah hawa hawa anu kabur, anu tiasa ngabantosan ngatur biaya utiliti sareng tiasa ngajaga lebu di luar lebet. Éta ogé dianggo di gudang atanapi pabrik pikeun misahkeun daérah padamelan anu béda, sareng gampangna éta hartosna mesin sapertos forklift atanapi kendaraan sanésna henteu kedah sacara fisik muka panto garasi atanapi gerbang pikeun aksés ka daérah tempat sanés. 


Waktos Post: Feb-02-2021