SanHe Ageung Tembok Impor Sareng Ékspor Trade Co., Ltd.

Pangalaman Manufaktur 8 Taun

Panerapan PVC

PVC mangrupikeun termoplastik tujuan umum pangpayunna sareng ngagaduhan rupa-rupa aplikasi. Ayeuna mangrupikeun jinis produk plastik kadua anu kadua pikeun poliétilén kapadetan handap.

Produk tiasa dibagi kana produk keras sareng produk lemes:

Aplikasi pangbadagna produk heuras nyaéta pipa sareng perlengkapan, sareng kagunaan utama sanésna nyaéta panel témbok, partisi, panto sareng windows, bahan bungkus, jsté.

Produk lemes biasana dianggo pikeun pilem, lambar, kabel sareng kabel, bahan lantai, kulit sintétik, jst.

Naon anu dianggo pikeun PVC?
Keragaman aplikasi PVC nangtang imajinasi. Dina kahirupan sadidinten, aranjeunna aya di sakuriling urang: profil konstruksi, alat médis, mémbran hateup, kartu kiridit, cocooan barudak, sareng pipa pikeun cai sareng bénsin. Sababaraha bahan sanés anu serbaguna atanapi sanggup minuhan spésifikasi anu nungtut sapertos kitu. Ku cara kieu, PVC ngabina kreativitas sareng inovasi, ngajantenkeun kemungkinan énggal aya unggal dinten.
Naha nganggo PVC?
Kantun kusabab produk PVC ngajantenkeun kahirupan langkung aman, nyayogikeun kabagjaan sareng kabagjaan, sareng ngabantosan ngalestarikeun sumber daya alam sareng merangan parobihan iklim. Sareng, kusabab rasio kinerja-alus teuing, PVC ngamungkinkeun urang sadaya tingkat panghasilan aksés kana produkna.
Kumaha carana PVC nyumbang kana dunya anu langkung aman?
Aya seueur alesan naha PVC sareng kaamanan dikaitkeun. Kusabab sipat téknis anu teu tiasa ditandingi, PVC mangrupikeun bahan anu paling sering dianggo pikeun alat médis anu tiasa nyimpen-hirup sareng tiasa dipiceun. Salaku conto, pipa médis PVC henteu kink atanapi break, sareng gampang disterilkeun. Kusabab résistansi seuneu PVC, kawat sareng kabel anu dilapis ku PVC nyegah kacilakaan listrik anu tiasa fatal. Salajengna, PVC mangrupikeun bahan anu kuat. Dipaké dina komponén mobil, PVC ngabantosan pikeun ngirangan résiko cilaka upami kacilakaan.
Kumaha carana PVC nyumbang kana dunya anu langkung aman?
Aya seueur alesan naha PVC sareng kaamanan dikaitkeun. Kusabab sipat téknis anu teu tiasa ditandingi, PVC mangrupikeun bahan anu paling sering dianggo pikeun alat médis anu tiasa nyimpen-hirup sareng tiasa dipiceun. Salaku conto, pipa médis PVC henteu kink atanapi break, sareng gampang disterilkeun. Kusabab résistansi seuneu PVC, kawat sareng kabel anu dilapis ku PVC nyegah kacilakaan listrik anu tiasa fatal. Salajengna, PVC mangrupikeun bahan anu kuat. Dipaké dina komponén mobil, PVC ngabantosan pikeun ngirangan résiko cilaka upami kacilakaan.


Waktos Post: Feb-02-2021